LoRiS revizija, računovodstvo in storitve

Pozdravljeni!

Preberi več

Naša revizijska družba je bila ustanovljena leta 1995. Osnovna dejavnost je notranja revizija proračunskih uporabnikov in revizija gospodarskih družb, vršimo pa tudi vrednotenje podjetij, davčno in računovodsko svetovanje, računovodske storitve ter izobraževanja. Našim strankam smo pripravljeni svetovati v vseh primerih z našega strokovnega področja, kar dosegamo s kombinacijo lastnega znanja in izkušenj zunanjih sodelavcev.

Vizija in poslantsvo

Odličnost je naše ime!
Svoje kupce želimo zadovoljiti z najboljšimi storitvami. Želimo biti inovativno podjetje, ki je blizu svojim kupcem ter tako prispevati k dvigu kakovosti storitev.

Ponosni smo na dosežke preteklosti in motivirani z izzivi prihodnosti. Usmerjeni smo v prihodnost, v nove izzive in ideje, ki nam predstavljajo priložnost za nadaljno rast in razvoj.
Postanite del naše zgodovine tudi vi.

Pričevanja

“ Za računovodski servis Loris lahko trdim, da svoje storitve opravljajo zanesljivo, pravočasno, na visoki strokovni ravni. Zaposleni ažurno sledijo spremembam zakonov in predpisom, odlikuje jih natančnost in prijaznost.   Z izbiro sem zelo zadovoljna, zato priporočam, da preizkusite njihovo profesionalnost. ”
Lidija Štruc, direktorica, Knjižnica Dravograd